Premiescan

Ontdek waar u recht op heeft

Als ondernemer komt u mogelijk in aanmerking voor subsidie. Of wellicht betaalt u teveel (sector)premie. Met de premiescan ontdekt u waar u recht op heeft en benut u alle premie- en subsidiemogelijkheden voor uw salarisadministratie. Met de premiescan controleren wij uw salarisadministratie met terugwerkende kracht over de afgelopen vijf jaar.

No cure, no pay

Levert de scan u niets op? Dan kost het u ook niets en weet u in ieder geval dat u alles waar u recht op heeft ook daadwerkelijk benut. Levert de premiescan u wel een mooie besparing op? Dan vragen wij een vergoeding ter waarde van 20% van de gevonden besparing.


Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Onze medewerker komt bij u langs voor een intakegesprek
  2. U ontvangt van ons een lijst met alle door ons benodigde stukken
  3. Onze medewerker voert vervolgens de premiescan uit en stelt een rapport op met alle resultaten

    Tijdens een tweede afspraak worden deze resultaten met u doorgenomen en worden de vervolgacties besproken om voor deze premies in aanmerking te komen.

 

Uw werving en selectie uitbesteden?
15 coaches begeleiden ieder 30 kandidaten naar een baan
Bezoek Partner in Werk

Wat controleren wij?

Met de premiescan controleren wij uw salarisadministratie met terugwerkende kracht over de afgelopen vijf jaar. Wij controleren onder meer op premiekorting en subsidies.

Heeft u arbeidsgehandicapten of oudere werknemers in dienst? Dan kunt u direct besparen op loonkosten. Als werkgever heeft u dan namelijk recht op subsidie in de vorm van een korting op de werknemersverzekeringen.

Juiste sectorindeling

De Belastingdienst deelt uw bedrijf in een sector in. Deze SBI indeling bepaalt de hoogte van de sectorpremie die u betaalt. Wij controleren of u in de juiste sector bent ingedeeld en de juiste premie betaalt: vaak valt er te besparen.