Onze partners

UNIEK CONCEPT OP VERZUIMGEBIED

Abbink Advies biedt een uniek concept op verzuimgebied. Werkgevers krijgen steeds meer verantwoordelijkheden vanuit diverse wetgeving en het is voor werkgevers niet makkelijk om op al deze gebieden te acteren. Abbink Personeelsdiensten ondersteunt werkgevers op alle gebieden van arbodienstverlening en werkt met zelfstandige bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en mediators. Abbink biedt maatwerkgerichte abonnementsvormen aan en werkt hiernaast op basis van inzet.

SALARIS EN PERSONEEL

Van Spaendonck Online is bijna 50 jaar werkzaam op het gebied van salaris- en personeelsadministraties. Dat staat garant voor bewezen kennis en ruime ervaring. Van Spaendonck Online heeft ervaring met alle soorten dienstverlening en relaties en ondersteunt nagenoeg alle sectoren.

RE-INTEGRATIEPARTNER

Partner in Werk is de vaste re-integratiepartner van SPR en is onder meer gespecialiseerd in outplacement, duurzame inzetbaarheid van werknemers en het geven van adviezen op deze terreinen. Wilt u graag een werknemer met een arbeidsbeperking in dienst nemen, maar blijkt het moeilijk een passend iemand te vinden? Met Partner in Werk kunt u op zoek gaan naar uw ideale kandidaat! Klik hier om naar de website van Partner in Werk te gaan.