“fijn om Jenna zo te zien groeien”

//

Corona Rentenaar van Promoject heeft de payrolling van haar medewerkster Jenna Ooijevaar (21 jaar) uitbesteed aan SPR-hr. Jenna en Corona vertellen over hun samenwerking en de keuze voor SPR-hr.

Jenna maakt bij Promoject een logo voor MEET Medemblick

“Jenna liep stage bij een bureau waar ik veel mee samenwerk. Toen door omstandigheden haar stageplek kwam te vervallen, vroeg ik haar of ze haar stage bij Promoject wilde afmaken. Ik had het gevoel dat ze niet helemaal uit de verf kwam, dat ze veel meer in haar mars had. Bovendien gunde ik het haar dat ze haar stage op een positieve manier kon afsluiten”, legt Corona uit. Jenna pakt deze kans met beide handen aan. “Door samen op zoek te gaan naar de talenten van Jenna en naar wat ze leuk vindt, heeft Jenna grote sprongen gemaakt, zéker als het gaat om zelfvertrouwen. Jenna was altijd al gek op tekenen, dat bleek een goed aanknopingspunt.”  “Mensen zeiden vaak tegen mij dat ik met tekenen geen geld zou kunnen verdienen”, vult Jenna lachend aan, “maar ik bleef het evengoed doen en nu heb ik er wél mijn werk van kunnen maken. Dat vind ik heel leuk en maakt mij blij.”

Souvenirs

Als Promoject een lijn Medemblik-souvenirs mag ontwikkelen, krijgt Jenna de opdracht een serie kenmerkende gebouwen te tekenen. Jenna: “Al deze tekeningen vormden uiteindelijk samen een mooi logo. Ik ben er super trots op dat ik het door mij gemaakte logo in de winkel van MEET Medemblik tegenkom, en dan ook nog op heel veel producten als truien, tassen, rompertjes, waterflessen, frisbees, ansichtkaarten en emaille bekers. Als ik dan zie dat er veel van ‘mijn’ souvenirs verkocht zijn, is dat natuurlijk heel leuk. Ja, Promoject is voor mij de beste plek om te zijn en Corona is de beste baas die je kunt hebben.”

Klankbord

Naast Corona, is jobcoach Daphne van Partner in Werk betrokken bij Jenna en is zij haar klankbord wanneer ze ergens mee zit. Dan kan ze even overleggen met haar zodat ze weer zelfstandig verder kan. Jenna vindt het fijn dat Daphne er is en haar regelmatig even vraagt hoe het met haar gaat.

Samenwerking met SPR-hr

Corona vindt het belangrijk dat ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voldoende kansen in de maatschappij krijgen om hun talenten tot uiting te brengen. Vanwege de expertise van SPR-hr op het gebeid van doelgroepers en de daarbij behorende regelingen, schakelt Corona SPR-hr in voor de payrolling. Dit naar volle tevredenheid van zowel Jenna als Corona: “De manier waarop SPR-hr de financiële en contractuele afspraken afhandelt, is erg prettig. Ik vind het belangrijk dat alles rond de verloning van Jenna netjes en goed geregeld is. Door dit aan SPR-hr uit te besteden, weet ik dat dat goed zit. Dat geeft een gerust gevoel.”