Over ons

maaike tensen

Maaike Tensen

Manager

Maaike stond aan de wieg van SPR-hr en houdt zich vooral bezig potentiële en bestaande opdrachtgevers. Hier verzorgt ze de complete inrichting voor bij aanvang van de werkzaamheden en zij is het vaste aanspreekpunt voor de klanten. Maaike geniet van details uitwerken en denkt overal aan.

Maaike zet haar jarenlange ervaring als processpecialist bij een uitzendorganisatie in. Ze heeft hier voor diverse klanten “inhouse” gewerkt.

Mirjam jobcoach

Mirjam Wisman

Procesbegeleider & jobcoach

Mirjam houdt graag meerdere ballen in de lucht, wat goed past bij deze functie. Ze vult haar dag met contracten maken, stimuleringsmaatregelen uitpluizen, deze vervolgens aanvragen, bellen, mailen, weer bellen en tussendoor een perfecte latte macchiato maken. Mirjam regelt het met een glimlach!

Zij is aanspreekpunt dus vanaf het tekenen van de arbeidsovereenkomst tot het coachen van werknemer en werkgever. Ook Mirjam haar basis ligt bij een gerenommeerde uitzendorganisatie, waarbij Maaike en Mirjam al samenwerkten. Doordat ze al eerder hebben samengewerkt zijn er weinig woorden nodig en worden er snel mooie resultaten behaald.

20 jaar ervaring

136 tevreden bedrijven

312 doelgroepers aan het werk

SPR HR logo

Wie is SPR?

De sociale HR helpdesk

SPR bestaat uit een klein team dat graag samenwerkt om jouw HR desk te vormen. Omdat we heel goed weten hoe dat moet en omdat we het ook echt leuk vinden. Wat wij doen en hoe wij werken maken wij transparant zodat jij het overzicht en de grip kunt bewaren.

Wat ons onderscheidt en ook wel authentiek maakt, is dat onze kennis en kunde ver reikt. Van ervaring die wij hebben vanuit re-integratie, wet poortwachter en outplacement zorgt ervoor dat we onze klanten breed kunnen bedienen.

Met ons zusterbedrijf Partner in Werk kunnen we slagvaardig aan de slag wanneer er meer nodig is dan personeelsadministratie. Denk hierbij aan coaching, mediation, outplacement en wet poortwachter ondersteuning. Een uitstekende personeelsadministratie met oog voor duurzame samenwerking, dát is ons doel.